30 års erfarenhet av emissionsmätningar

Miljömätarna

Vi söker en ny kollega!

 
Vi behöver bli fler på företaget och söker därför en ny Miljömätare på heltid.
 
Miljömätarna är ett ackrediterat luftlaboratorium med 30 år i branschen. Vi har huvudkontor i Linköping och säljer mättjänster till företag inom många olika branscher, men med tyngdpunkten på energi- och värmeproducenter. Vi är specialiserade på mätningar och utredningar av emissioner till luft.
 
I dagsläget är vi sju heltidsanställda miljökonsulter. Vi jobbar över hela Sverige, men merparten av våra uppdrag finns i syd- och mellansverige. Jobbet innebär därför en del resor och hotellnätter.
 
I dina arbetsuppgifter ingår mätningar och analyser i fält, beräkningar och utvärdering, sammanställning och rapportskrivning. I början kommer du att hjälpa oss andra i våra projekt, men med tiden kommer du även att få huvudansvar för en del av våra kunder, vilket innebär projektplanering och projektledning.
 
Du kommer också att läsa och tolka lagtexter, standarder, vägledningar och EU-direktiv. Självklart hjälper du löpande till att förbättra och utveckla verksamheten.
 
Vi vill vara en kompetent och hjälpsam partner till våra kunder och vi vill ta till oss nyheter snabbt. Inom företaget utbildar vi varandra och du kommer därför att kunna utvecklas och ta mer och mer ansvar över tid, ju mer du lär dig.
 
Vi söker dig som har en grundutbildning inom miljö, energi, teknik eller kemi på universitets-/högskolenivå och som trivs med att variera arbete framför datorn med praktiskt arbete ute hos kunder.
 
Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 
Du har B-körkort.
 
Några års arbetslivserfarenhet inom miljö-, energi-, mätkonsult- eller annan tekniksektor är en merit.
 
Vi är inte så många inom företaget och alla måste kunna jobba ihop med varandra. Det är därför viktigt att du trivs med oss, att du passar bra in bland oss andra och att du hugger tag i det som behöver göras. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Ansökningar behandlas löpande, så sök med en gång, men senast 2021-12-01.
 
Frågor och ansökan skickas till:
 
mikael.karlsson@miljomatarna.se
 
eller ring; Mikael Karlsson
0702188717


test